Επισκεφτείτε την Νάξο

Το Καστράκι είναι ιδανική περιοχή για όσους αναζητούν ήρεμες, ξεκούραστες διακοπές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη φύση, σ’ ένα ήσυχο μέρος μακριά από τα θορυβώδη καλοκαιρινά θέρετρα. Το ξενοδοχείο Summerland βρίσκεται μόλις 250 μέτρα από μια όμορφη μοναχική παραλία στο Καστράκι της Νάξου και περιλαμβάνει όμορφα και ευρύχωρα δωμάτια, στούντιο & διαμερίσματα, όλα με a/c και ιδιωτικό μπαλκόνι, που θα σας χαλαρώσουν ακόμα και κατά την περίοδο του καλοκαιριού με τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση.

Αν όμως είστε φίλοι των σπορ, υπάρχει ένα πλήθος δραστηριότητες με τις οποίες μπορείτε να ασχοληθείτε. Σε κάθε περίπτωση, η διαμονή σας στο ξενοδοχείο Summerland θα σας μείνει αξέχαστη. Το Καστράκι είναι ιδανική περιοχή για ποδηλασία. Το Summerland ενοικιάζει ποδήλατα για ζευγάρια και οικογένειες.

Καστράκι, 84302 Νάξος Ελλάδα

+30 2285075461 , +30 6944388007

Δραστηριότητες

Στις παραλίες μας θα βρείτε κέντρα θαλασσίων σπορ που έχουν να σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες στη θάλασσα, όπως wind-surfing, water ski, banana, wakeboard, tubes, kneeboard, sea jet, ποδήλατο, κανό, ιστιοπλοΐα.

Αξιοθέατα

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο ξενοδοχείο Summerland στο Καστράκι της Νάξου μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε μερικά από τα αξιόλογα αξιοθέατα που διαθέτει το νησί.

Παραλίες

Η Νάξος, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, διαθέτει πλήθος παραλίες, μερικές από τις ωραιότερες της Ελλάδας.

Οδικό Δίκτυο

Η Νάξος διαθέτει σχετικά καλό οδικό δίκτυο. Ασφαλτοστρωμένος δρόμος οδηγεί στα περισσότερα χωριά, στις παραλίες ή στα αξιοθέατα του νησιού.

Η Νάξος

Η Νάξος βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίου και αποτελεί το μεγαλύτερο και το πιο εύφορο νησί των Κυκλάδων. Έχει έκταση 428 τετραγωνικά χιλιόμετρα και το μήκος των ακτών της φτάνει τα 148 χλμ.

Διασκέδαση

Στη Νάξο, το νησί του ολύμπιου Θεού Διόνυσου, του Θεού του κρασιού και της διασκέδασης, θα συναντήσετε ωραία μπαράκια που προσφέρουν φανταχτερά και εύγευστα κοκτέιλς , κέντρα διασκέδασης , ( night clubs), με μοντέρνα μουσική..

Ναξιακά Προϊόντα

Ένας ακόμη λόγος που κάνει τη Νάξο να ξεχωρίζει από τα άλλα νησιά, είναι οι γεύσεις της. Τα αγνά ντόπια υλικά και προϊόντα (κρέας, ψάρια, γάλα, τυριά, πατάτες, οπωροκηπευτικά, λάδι, ελιές…

Πώς θα φτάσετε

Πρόσβαση στο ξενοδοχείο Summerland στο Καστράκι.

Περιηγήσεις στη Νάξο

Σε ένα τόσο μεγάλο νησί όπως η Νάξος, με τόσες πολλές παραλίες και τόσο αξιόλογα αξιοθέατα, οι περιηγήσεις αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Γάμοι στη Νάξο

Γαμήλια τελετή στην αυλή της Αγίας Παρασκευής παρεκκλήσι (σε απόσταση 500 μ. από Summerland) από το Δήμαρχο ή Αντιδήμαρχος της Νάξου.H τελετή μπορεί να πραγματοποιηθεί εναλλακτικά στην περιοχή της πισίνας Summerland.

Χωριά

Ένα τόσο μεγάλο νησί, όπως η Νάξος, είναι φυσικό να διαθέτει πολλά χωριά.Μπορείτε, λοιπόν, χρησιμοποιώντας ως βάση το ξενοδοχείο Summerland στο Καστράκι, να γνωρίσετε μερικά από αυτά.

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Ανακαλύψτε διάφορα τηλέφωνα που ενδέχεται να σας φανούν χρήσιμα κατά την διαμονή σας στη Νάξο.